maanantai 18. heinäkuuta 2011

Suomen shiiamuslimit ovat rasisteja

Netistä löytyvä Suomen shiiamuslimit-sivua ei voi luokitella mitenkään muuten kuin rasistisena. Kun menet heidän etusivulle ja klikkaat kohdasta Oppineiden fatwat ja seuraavaksi klikkaat Islamin lait (Fatwat) ja seuraavaksi klikkaat Epäpuhtaat (Najis) asiat saat lukea todellakin ahdasmielistä huttua. Osio listaa kymmenen itsestään epäpuhdasta asiaa:

1. Virtsa
2. Uloste
3. Sperma
4. Kuollut ruumis
5. Veri
6. Koira
7. Sika
8. Kafir
9. Alkoholi
10. Sellaisen elämen (sic) hiki, joka jatkuvasti syö epäpuhdasta (Najasat).

Kiinnostavin kohta on 8. Kafir. Kafir on henkilö, joka ei ole muslimi, kristitty tai juutalainen, eli kaikki ateistit, pakanat, hindut, buddhalaiset jne. ovat kafireita. Kafiri on epäpuhdas eli saastainen, joka rinnastetaan sikaan ja koiraan. Miksi muslimien on sallittua haukkua suurta osaa länsimaalaisia sioiksi?

Suomen shiiamuslimien sivu linkittää myös ääri-islamilaisille sivuille, kuten Bayynat ja ajatollah Sayyid Ali Khamenein sivuille, jotka kannattavat jihadia ja länsimaiden tuhoa.
Suomen shiiamuslimien sivuilta löytyy paljon muutakin epäilyttävää asiaa. Kannattaa tutustua. Olisi myös kiva tietää saako tämä rasistinen yhdistys myös suomalaisia verorahoja.

4 kommenttia:

  1. Eipäs nimitellä shiioja turhan päiten rasisteiksi, sillä uskonto ei tunnetusti ole rotu. Rasisti-sanan rämettäminen palvelee vain mokuttajia.

    VastaaPoista
  2. Eivätkö uskonnolliset voi olla rasisteja?

    VastaaPoista
  3. Toki uskonnolliset voivat olla rasisteja. Mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa leimattiin ideologisin, ei rodullisin perustein. Kahjoahan se on, mutta r-sana oli väärä valinta.

    VastaaPoista
  4. No, mikä olisi sopiva sana sille, että he vihaavat vääräuskoisia, ateisteja, pakanoita ja uskostaan luopuvia? Sille ei ole olemassa sanaa. Kenties pakanofobia? ei-muslimifobia? Ihme valitusta sanavalinnasta.

    VastaaPoista