sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Haluaako Hesari lakkauttaa Suomen?

Helsingin Sanomat (14.3.2011) haastatteli suomalaisvastaista Jarkko Tonttia. 39 vuotias Tontti on oikeustieteen tohtori, varatuomari, valtiotieteiden maisteri, kirjailija ja ties mitä. Ääriliberaali Tonttu-Tontti vihaa marsalkka Mannerheimia ja kutsuu häntä sotarikolliseksi, 1918-vuoden teloittajana. Varatuomarina on ihmeellistä ettei Tontti ole tietoinen sodan laeista tai kommunistien aloittamista verilöylyistä ja petoksesta Suomen valtakuntaa vastaan. Meinasin tukehtua omaan oksennukseeni kun luin kuinka varatuomari Tontti haaveili kansanvaltio Suomen katoamisesta:

"Tämä on haave, jonka toteutuminen voi viedä todella pitkään. Toivoisin, ettei olisi samanlaisia kansallisvaltioita kuin nyt."

Eli Suomen perustuslakia edustava varatuomari ja oikeustieteen tohtori haluaa perustuslain vastaisesti lakkauttaa Suomen. Sairasta! Samaa haluaa näköjään myös Helsingin Sanomat kun kerran antavat puheenvuoron tällaiselle maanpetturille.
Tonttia pelottaa kansallisaatteet, perussuomalaiset ja "ääriryhmät". Sananvapausjärjestö Penin puheenjohtaja Tontti syyttää "ääriryhmiä" sananvapauden kaappauksesta, vaikka itse samanaikaisesti edustaa yhden miehen suomalaisvastaista "ääriryhmää".
Tonttu-Tontti, joka haluaa kieltää sananvapauden patriooteilta, ehdottaa silti Suomen sananvapauslaista poistettavaksi jumalanpilkkakohdan. Tarkoittaen: Jumalaa saa pilkata, mutta ei päätöntä maahanmuuttopolitiikkaa. EU:ta jumaloiva Tontti kysyy:

"Mikä on epäisänmaallisuus tai isänmaallisuus? Ei siitä ole mitään yhteisymmärrystä, ei sitä ole missään määritelty. Se on enemmän löysää ja kyseenalaista retoriikkaa, jota toivoisi poliitikkojen välttävän. Keskittyisivät puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä."

Jos valtiotieteiden maisteri Tontti ei tiedä mitä epäisänmaallisuus on, niin minä kyllä sen voin kertoa: Epäisänmaallisuus on esim. sitä kun haluaa kieltää sananvapauden joiltakin, lakkauttaa Suomen, haukkua Suomen pelastajaa, Mannerheimiä tai antaa rasististen maahanmuuttajien tulvia maahamme.
Ääriliberaali Tonttu-Tontti vertaa armeijaa koraanikouluun ja itkee ettei kaikkia saa niputtaa johonkin kansaan. Lopuksi Suomea edustava varatuomari Tontti nyyhkyttää:

"En minä ainakaan tiedä, mikä on kansa ja kuka siihen kuuluu ja millä perusteella."

Kuule Tontti! Minä kyllä tiedän mikä on kansa ja kuka siihen kuuluu: Kansa koostuu ihmisistä jotka jakavat yhteisen historian, kulttuurin ja arvomaailman perusteet. Kansa tunnustaa maansa suvereniteetin ja koskemattomuuden ja kansan oikeuden elää rauhassa, onnellisena ja tapoja kunnioittaen. Kansa taistelee vaikka asein veljiensä ja siskojensa oikeudesta vapauteen. Joten, sinä Tontti et kuulu Suomen kansaan, kuten ei myöskään suomalaisia vihaava rasistinen islamisti, joka tulee maahamme "pakolaisena" raiskaamaan ja murhaamaan vääräuskoisia valkonaamoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti