perjantai 18. maaliskuuta 2011

Suuria juutalaisia saavutuksia

Juutalaiset ovat saavuttaneet paljon vuosisatojen aikana. On paljon suuria tiedemiehiä, keksijöitä, poliitikkoja ja nobelisteja. Mutta ei kaikki silti ole hyvin heidän leirissään. Näyttää hyvinkin siltä kuin he olisivat jatkuvasti aloittamassa mitä ällöttävimpiä ja omituisempia kulttuurimuotoja, aivan kuin edistääkseen sivilisaation rappeutumista.
Tristan Tzara perusti dadaistisen liikkeen, jossa tavallaan kaikki taideteokset jätettiin kesken, pelkkää abstraktista roskaa. Harold Pinter perusti nk. Absurdi Teatterin. Calvin Klein, Ralph Lauren ja Isaac Mizrahi ovat rappiollisen "muodin" ja turhamaisuuden edelläkävijöitä. Mark Rothko erikoistui abstrakti-ekspressionistiseen taiteeseen, mikä ei ole mitään muuta kuin mielisairautta. Anton LaVey perusti Saatanan Kirkon. Pateettinen "urheilumuoto" Wrestling on täysin juutalaisten hallinnassa. David Beckham on ollut suuri tekijä jalkapallopelaajien jättimäisten palkkojen hurjille korotuksille. Narkomaani Nancy Spungenista leivottiin jonkinlainen sankaritar ja idoli.
Justin Miller oli ensimmäinen mies, joka sai rintaimplantit. Seksi tuntuu olevan juutalaisille pakkomielle; pervertikko Freud oli äärimmäisen kiinnostunut insestistä ja liitti kaikki ihmisen psykologiset ongelmat seksiin. Dr. Ruth on kuuluisa seksiterapeutti. Pornoteollisuus oli ennen täysin juutalaisten hallinnassa. Bess Myerson keploteltiin Yhdysvaltojen ensimmäiseksi juutalaiseksi Miss Amerikaksi.
Liki kaikki yhteiskuntia järsivät liikkeet ovat juutalaisten keksimiä. Mafia on aina ollut juutalaisille kiinnostuksen kohde: Bugsy Siegal, Meyer Lansky, Mickey Cohen, Murder Inc. jne.
Bolshevismi oli juutalaisten oma lempilapsi ja kommunismin suuret nimet kuten Lenin, Marx, Andropov ja Trotski olivat juutalaisia. Martin Buber, Franz Kafka ja Allen Ginsberg olivat kuuluisia anarkisteja. Pelottavinta juutalaisissa on heidän kyky täydelliseen ja kylmäveriseen tuhoamiseen ja valehteluun. Oppenheimer rakensi ensimmäisen atomipommin, jolla murhattiin kymmeniä tuhansia siviilejä. Sionisti George Soros "ostaa" kokonaisia maita ja pumppaa ne täyteen vihapropagandaa valkoisia vastaan. Henry Kissinger ja Madeleine Albright ohjailivat Amerikan presidenttejä hyväksymään sotarikoksia. Itsensä ikuisesti marttyyreiksi julistautuneet Simon Wiesenthal ja Paul McKellar levittivät iljettävää vihapropagandaa tuhotakseen valkoiset kansat ilman, että yksikään valtionjohtaja olisi räpäyttänyt silmäänsä. Mediamogulit Rupert Murdoch ja Howard Stern jatkavat nuorison saastuttamista.
Juutalaisia kaikki tyynni, saastaa, facebook, nihilismi, ääriliberalismi, ydinketjureaktorit, rasistinen sionismi, kommunismi, paskaa, palestiinalaisten tuhoaminen, kapitalismi, huulipuna, koronkiskonta, atomipommi, Google, Prozac, Valium, Woodstock, ajatus Jumalan "valitusta" kansasta, Hollywood, ympärileikkaus, panttilainaamot, juutalaisia, juutalaisia, juutalaisia...

2 kommenttia:

  1. Plussaa tästä sionismin ja juutalaisten ylivalta-ajattelun vastustamisesta, sekä valkoisen selviytymistaistelun tiedostamisesta! Lisää kirjoituksia vaan!

    VastaaPoista
  2. Olen antisionisti, mutta en silti aina jaksa suuttua juutalaisten horinoista. Aina välillä pitää hiukan nauraa heille ja miksei myös antaa tunnustusta. Eivät he tyhmiä ole, vaan ällistyttävän kekseliäitä ja maailmanmestareita valehtelussa. Sekin vaatii taitoa.

    VastaaPoista