maanantai 21. maaliskuuta 2011

Sairausdiagnoosi: Rasisti

SDP:n Thomas Wallgren otsikoi viimeisimpiä pohdintojaan: Olen rasisti-mutta siitä voi yrittää parantua. Wallgren pitää islamin suvaitsemattomuutta ja kunniamurhia kaukaisina ongelmina, ikään kuin niitä ei olisi olemassa Suomen maahanmuuttajien keskuudessa.
Omaa "rasismiaan" hän pitää vaistomaisena ja kai hävettävänä, tavallaan julistautuen marttyyriksi tunnustamalla heikkoutensa. Hän voi välillä eism. pelätä, että "maahanmuuttajat hakkaavat hänen vaalean poikansa ja raiskaavat hänen vaimonsa." Tätä hän pitää sairautena. Ei saa pelätä omaistensa puolesta. Rasismista voi Wallgrenin mukaan yrittää parantua. Rasismi on sairaus! Kauhea diagnoosi! Pahempaa kuin AIDS! Antibiootit äkkiä esille!
Mutta, Wallgren, mitäpä jos rasismi pohjautuukin faktoihin, maalaisjärkeen ja itsesuojeluvaistoon? Muutenkin usein sekoitetaan patriotismi rasismiin. Wallgren on ulkona hiihtelemässä...aavikolla.
Suomalaisia miehiä hän syyttää Euroopan väkivaltaisemmiksi, vaikka hyvin tiedetään Euroopan maahanmuuttajien, erityisesti arabien ja afrikkalaisten, olevan kaikista väkivaltaisempia!
Pakanana jopa minä hämmästyin Wallgrenin syytöksiä siitä, että raamattu yllyttää vääräuskoisten vainoamista ja kuinka kristinuskon nimissä on tapettu miljoonia ihmisiä. Hän kuitenkin unohtaa sen tosiasian, että ainoastaan juutalaisten kirjoittama Vanha testamentti yllyttää vainoihin, ei Uusi testamentti, jota nykyajan evankelis-luterilaiset seuraavat. Syyttämällä ainoastaan kristittyjä tappamisesta hän sylkee niiden miljoonien kuolleiden päälle, jotka joutuivat muslimien, juutalaisten, ateistien ja hindujen uhreiksi.
Todellisuudesta vieraantunut Wallgren väittää ettei ole hyviä ja huonoja ihmisiä: "Ihmiset eivät jakaudu kahteen ryhmään: rasisteihin ja muihin. Taipumus rasismiin itää meissä kaikissa." Silti herra Wallgren tunnustaa häpeävänsä valkoista ihonväriään, ja niin ollen syyllistäen kaikkia valkoisia esi-isiemme synneistä, myös nykyaikaisten ja ei-suomalaisten. Rasismia sekin on. Tietämättään poliittisesti korrekti Wallgren siten jakaa ihmiset kahteen ryhmään: me valkoiset pahat ja he tummat hyvät. Ihmeellistä logiikkaa.
Lopuksi hän täräyttää jotain aivan uskomatonta , mielisairasta: "On hulluutta ajatella, että politiikka voisi toimia hyvien ihmisten ja kulttuurien suojana pahoja ja huonoja kulttuureja vastaan. Ken tätä yrittää kasvattaa rasismia ja muuta pimeyttä itsessään. Politiikan tehtävänä on luoda sääntöjä ja rakenteita, joiden avulla me kaikki voimme enenevästi toteuttaa hyvää yhdessä ja itsessämme ja pitää omia pimeitä puoliamme aisoissa."
No, kuka helvettiä sitten suojelee hyviä ihmisiä? Kuka pitää pahat kulttuurit loitolla? Näköjään poliitikot tai ainakin Thomas Wallgren kieltäytyy siitä itsestään selvästä velvollisuudesta! Valkoisia vihaava Wallgren tuomitsee kaikki hulluiksi ja rasisteiksi, jotka yrittävät vastustaa huonoja kulttuurin ilmenemismuotoja, kuten kunniamurhia, raiskauksia, rasistista islamia ja sionismia! Rasisti Wallgren ei välitä vähääkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti