torstai 24. maaliskuuta 2011

Juutalaiset musiikin haudankaivajina

Beethoven, Wagner, Mozart, Sibelius...ei, he eivät olleet juutalaisia. Juutalaisten suurin anti musiikin maailmalle on aina ollut provokaatio, perversio, kapitalismi ja rappeutuneisuus.
Oman aikansa kapinallisia provokaattori-juutalaisia olivat: Keith Moon (The Who), Robbie Krieger (The Doors), Mick Jones (The Clash), Bob Dylan, Alan Wilder ja David Gahan (Depeche Mode), Syl Sylvain (New York Dolls), Elvis Presley, Jello Biafra (Dead Kennedys), Tony Parisi (Village People), Paul Stanley ja Bruce Kulick ja Gene Simmons (KISS), Mickey Hart (Grateful Dead), Greg Hetson (Bad Religion ja Circle Jerks), Beastie Boys (kaikki jäsenet), Bob Marley, Ringo Starr (The Beatles), Joy Division (ainakin kolme jäsentä), Slash (Guns n' Roses), Alan Gratzer ja Kevin Cronin (REO Speedwagon), Joey Ramone (The Ramones), Eddie Vedder (Pearl Jam) ja Steven Tyler (Aerosmith).
Hälyttävää on myös juutalaisten tapa hankkiutua anarkististen ja rappiollisten bändien managereiksi. Hyvinä esimerkkeinä toimivat: Bernie Rhodes (The Clash), Tony Gordon (Sham 69), Walter Yetnikoff (Michael Jackson), Malcolm McLaren (Sex Pistols) ja Brian Epstein (The Beatles).
Heillä on myös sionistinen agenda mielessään saavuttaessaan musiikkiteollisuuden johtoasemia: David Geffen (Geffen Recordsin omistaja), Phil Spector (levytuottaja), Rick Rubin (levytuottaja ja yksi Def Jamin perustajista), Goddard Lieberson (Columbia Recordsin presidentti) ja Brett Gurewitz (Epitaph Recordsin omistaja ja Bad Religion bändin jäsen).
Musiikin äärimmäisiä perverssejä edustavat sellaiset kuin: Marilyn Manson, Jean-Pierre Barda ja Dominika Peczynski (Army of Lovers), Fat Mike (NOFX, joka vihaa arjalaisia), Dani (Cradle of Filth) ja Hillel Slovak (Red Hot Chili Peppers).
Henkilökohtaisiin musiikin ällö-juutalaisiin kuuluvat: Sammy Davis Jr., David Lee Roth, Lenny Kravitz, Paula Abdul, Max Weinberg (Conan O´Brien ja Bruce Springsteen), Liza Minelli ja Neil Sedaka.
No joo, ok, tunnustan, että juutalaisten joukossa on myös hyviä ja kiinnostavia muusikoita. Tavalla tai toisella ovat seuraavat hatunnoston arvoisia: Leonard Cohen, Mark Knopfler (Dire Straits), Kerry King ja Jeff Hanneman (Slayer), Dani (Cradle of Filth, jonka mainitsin jo aikaisemmin) ja Carl Orff.
Juutalaisten elokuvasäveltäjien asema Hollywoodissa on vankka : Carol Connors, Elliot Goldenthal, Leonard Bernstein, Randy Newman, Arnold Schoenberg jne. loputtomiin.
Juutalaisuutensa vuoksi tähtiin nostettujen ja täysin turhien, taidottomien ja rappiollisten juutalaisten joukkoon kuuluvat myös: Todd Suchman (Styx), Pat Benatar, Josh Silver (Type-O-Negative), Chris Isaac, Geddy Lee (Rush), Joe Cocker, Olivia Newton John, Lou Reed, Art Garfunkel, Stephen Perkins (Janes´s Addiction), Steven Adler (Guns n' Roses), Joe Elliott (Def Leppard), Susanna Hoffs (The Bangles), Barry Manilow, Irwing Berlin, Billy Joel, Al Jolson, Beck Hanson, Paul Simon, Jakob Dylan (Bob Dylanin poika), Sioux Siouxie (Siouxie and the Banshees), Jeff Beck, Laurence Tolhurst (The Cure), Peter Green (Fleetwood Mac) ja Manfred Mann.

Kevätterveisin: Gustav Mahler

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti