torstai 31. maaliskuuta 2011

Tunne vihollisesi: Bilderberg

Bilderberg-ryhmän perusti vuonna 1954 Joseph Retinger, Hollannin prinssi Bernhard, David Rockefeller ja Denis Healey. Oligarkkinen ryhmä ohjaa kaikkia länsimaita, kaikkia talouksia ja hallituksia. Bilderberg koostuu länsimaisista vaikuttajista ja heidän tavoitteinaan on kansallisvaltioiden tuhoaminen ja koko maailmaa kattavan hallitusmuodon luominen. Tavoite, joka on osittain toteutunut YK:n ja EU:n myötä.
Bilderbergin huippusalaiset kokoukset ovat tarkoitettu länsifobisille median, talouselämän ja politiikan edustajille. Usein kokouksiin osallistuvia ovat esim. sotarikollinen Henry Kissinger, David Rockefeller, Percy Barnevik, kuningatar Beatrix ja Jorma Ollila. Suomalaisia osallistujia ovat olleet esim. Esko Aho, Matti Vanhanen, Sixten Korkman, Martti Ahtisaari, Erkki Liikanen, Sauli Niinistö, Björn Wahlroos, Aatos Erkko, Eero Heinäluoma, Ulf Sundqvist, Paavo Lipponen ja Johan Nykopp.
Antidemokraattinen Bilderberg tekee kaikkia vaikuttavia päätöksiä tavallisen kansan tietämättä. Globalisaatio on esimerkiksi Bilderbergin aikaansaannosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti