sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Aiheuttiko Neuvostoliitto AIDS-epidemian?

Salaliittoteoriat ovat hauskoja, taisin keksiä yhden sellaisen:

FAKTA 1:

Stalin ja hänen pikkumafiosot loihtivat saatanallisen suunnitelman. Tiedemiesten tuli löytää keino kuinka risteyttää ihminen ja apina, jotta suuri Neuvostoliitto saisi hybrideistä kuuliaisen ja voimakkaan orja-armeijan. Tehtävän johtoon valittiin biologi Ilja Ivanov, joka lähti vuonna 1926 Länsi-Afrikkaan, tarkemmin sanottuna Ranskan Guineaan. Siellä hänellä oli joukko simpansseja ja guinelaisia naisia kokeita varten. Kokeet kuitenkin epäonnistuivat ja Ivanov luikki nujerrettuna takaisin ryssälään.

FAKTA 2:

Nykyaikana tiedetään, että hiv-epidemia sai alkunsa Länsi-Afrikassa. Ensimmäinen hiv-tapaus (HIV-1) on vuodelta 1959, jolloin joku kongolainen piruparka oli saanut tartunnan ilmeisesti simpanssin puremasta (?). Joka tapauksessa simpanssien uskotaan olleen taudin alkulähteenä.

TEORIA:

Miten nyt nämä guinealaiset naiset liittyvät Kongon hiv-tapaukseen? Ei välttämättä mitenkään. Maidenkin välillä on satoja kilometrejä. Mutta eräiden väitteiden (tietojen?) mukaan, joita en kuitenkaan ole vielä pystynyt vahvistamaan, olisi Guinean kokeiden ensimmäinen suuri vastoinkäyminen ollut se, että guinealaiset koenaiset olisivat kieltäytyneet kokeiden jatkamisesta sen jälkeen kun olivat saaneet selville mistä oikein oli kyse. Tämän jälkeen olisi Ivanov hankkinut uusia naisia kokeisiin...kongolaisia naisia.
Tiedetään, että erilaiset virukset muuttuvat, kehittyvät ajan kanssa, joten eikö se olisi täysin mahdollista, että joku näistä kongolaisista naisista olisi yritetty saada raskaaksi simpanssin spermalla, joka kuitenkin olisi ollut saastunutta jonkin tyyppisellä "proto-hiv:llä"? Palattuaan kotimaahansa olisi hän jatkanut elämäänsä normaalisti ja kenties saanut lapsiakin (ihmislapsia tietenkin), jotka kantoivat tätä proto-hiv:tä. 33 vuotta kokeiden jälkeen olisi tämä proto-hiv muuttunut tai kehittynyt meidän tuntemaamme hiv-muotoon. Miksi ei ensimmäinen tartunnan saanut mies olisi voinut harrastaa seksiä kokeisiin osallistuneen naisen lapsen kanssa tai itse ollut tällaisen naisen lapsi?

Minulla itsellä ei ole nyt aikaa, tahtoa tai mahdollisuutta jatkaa teorian kehittämistä, joten mikäli arvoisalta lukijalta löytyy tahtoa, niin tässä on sinulle hieman tekemistä. Minun mielestä tämä on kuitenkin mielenkiintoinen ja tärkeä teoria, jota kannattaa viedä eteenpäin. Kehotan täten lukijoita levittämään tätä kirjoitusta internetissä. Linkittäkää, kiitos.
Neuvostoliitto ja AIDS ovat molemmat oman aikamme suurimpien vitsausten joukossa ja mahdollisuus liittää ne toisiinsa olisi kauhistus poliittisesti korrektille medialle, vasemmistolle ja muille länsimaiden haudankaivajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti