maanantai 2. toukokuuta 2011

Monella muslimilla on tänään surupäivä

Eilen sunnuntaina onnistuivat amerikkalaiset joukot tappamaan Osama bin Ladenin. Maailman etsityin terroristi piileskeli Pakistanin Abbottabadissa sijaitsevassa luksushuvilassa. Tulitaistelun jälkeen oli viisi ihmistä menehtynyt, muun muassa Osama bin Laden ja yksi hänen pojistaan. Joku jihadimarttyyreista oli pitänyt erästä naista ihmiskilpenä.
10 vuotta etsivät kymmenet tuhannet amerikkalaiset ja Pakistanilaiset sotilaat bin Ladenia kaiken maailman luolista. Hän kuitenkin "löytyi" luksushuvilasta, joka sijaitsi "sattumalta" pari sataa metriä Pakistanin armeijan harjoitusleiristä.
Maailmalta tulvii ilohuutoja mutta myös päinvastaisia kommentteja: Ihmisoikeusryhmä CAIR väittää, ettei bin Laden ole koskaan edustanut muslimeja tai islamia. Hmmm, ketä hän sitten oikein edusti? Uimareita? CAIR ottaa itselleen ja muslimeille uhrin roolin sanomalla bin Ladenin aiheuttaneen lukemattomien muslimien kuoleman, lainkaan mainitsematta kristittyjä ja ateisteja uhreina.
Ruotsin ulkoministeri Carl Bildtin mielestä maailma on nyt parempi paikka. Öööh? Mikä on muuttunut? Yksi terroristi on kuollut, mutta monia tuhansia on vielä jäljellä.
Ruotsalainen imaami Awad Olwan sanoo, että imperialismia vastaan pitää taistella, mutta ei niin kuin bin Laden teki. Eli hän heristelee nyrkkiä amerikkalaisille ja kaikille muille länsimaalaisille. Olwan myös ottaa uhrin roolin itselleen sanomalla bin Ladenin tekojen hyödyntäneen vain islamin vihollisia. Eli tarkoittanee WTC-iskujen tuhansia kuolleita, jotka ilmeisesti olivat islamin vihollisia.
Suomessa Strategian laitoksen pääopettaja Juha-Antero Puistola vuorostaan pitää bin Ladenin kuolemaa murhana. Siis, bin Laden oli julistanut sodan Amerikalle ja kaikille länsimaille, jonka seurauksena hän kuoli sotatoimenpiteen aikana. Miten se voi olla murha?
Ruotsalainen ulkomaankommentaattori Bo Inge Andersson (Rapport/SVT) meinaa vakavissaan, että Al-Qaidan asema on heikentynyt. Vaikka hyvinkin tiedetään heidän edelleenkin tekevän lukemattomia terrori-iskuja. Al-Qaida on kuulemma epämoderni ja sen ohi on mennyt kaikki arabimaiden demokratiapyrkimykset talvesta lähtien. Demokratiaa? Jihadistit ne vasta siellä mellastaakin, perkele. Andersson uskoo naiivisti, että bin Ladenin kuolema voi kenties vähentää väkivaltaa. Siis, ööh, eli ei tarvitse pelätä kostotoimia.
Ääri-islamistit ovat kuin ovatkin uhanneet kostolla ja uusilla iskuilla. Mikään ei ole muuttunut, ei ainakaan parempaan suuntaan. Taistelu jatkuu, Pyhä sota jatkuu, jihad jatkuu.

1 kommentti:

  1. http://patriootti.com/artikkeli/osama_bin_laden_tapettu_pakistanissa

    VastaaPoista