torstai 5. toukokuuta 2011

Mistä näitä aina ilmestyy?

Vasemmistoliiton tuore kansanedustaja Anna Kontula, median uusi lellikki, sai Länsiväylässä (No 34, 30.4-1.5.2011) tuoda esiin poliittisesti korrektit mielipiteensä:

"Tiukimmat "maahanmuuttokriitikot" varoittavat nykyisen politiikan johtavan hyvinvointipalvelujen rapautumiseen, suomalaisen kulttuurin alennustilaan ja lopulta yleiseen kaaokseen."

Hyvinvointipalvelujen rapautuminen on jo faktaa Englannissa, Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Ranskassa jne. Suomalainen kulttuuri on jo alennustilassa; spermaa mehusekoittimessa, pedofilia-taidetta, perversioiden ylistämistä jne. Yleinen kaaos on jo tosi asia esim. Ruotsissa; raiskauksia, autojen polttelua, jengit, ryöstöt, varkausliigat, valkoisten vainoamiset jne.

"Paheksunnan keskiössä on ollut humanitaarinen maahanmuutto. Tällöin puheena on siis vuosittain noin 700 kiintiöpakolaisen, 1000 turvapaikan saaneen ja 400 perheenyhdistämisen perusteella tulleen porukka" ja "Muuttajien kokonaismäärä on kuitenkin niin pieni, etteivät he missään tilanteessa ja minkään laskuopin mukaan voi uhata julkisten palvelujen rahoitusta."

Luulin, että paheksunnan keskiössä ovat elintasopakolaiset ja rikolliset maahanmuuttajat? Ei maahanmuuttajien kokonaismäärä ole 2100 vaan monikertainen ja se kasvaa ennusteiden mukaan 10% vuodessa.
Kontula, joka tykkää pelotella fasisteilla, persuilla ja muilla möröillä, toivoo itse ettei maahanmuutolla peloteltaisi. Hän vikisee ihmisoikeuksista ja niiden rikkomisesta, pikakäännyttämisistä, säilöönottokeskuksista ja yleisesti pelottelee ja jälleen, kuten tuhannet muut maailmanparantajat, ottaa marttyyriyden likaisen viitan itselleen. Kontulan mielestä maahanmuuttopolitiikka on liian kireä, liian kontrolloiva.

"Suomalaista yhteiskuntaa ei uhkaa siirtolaisvyöry, mutta kylläkin siirtolaisten luokaton kohtelu"

Eihän yleensä olekaan kyse mistään "vyörystä" vaan hiljalleen tapahtuvasta soluttautumisesta. Ruotsin siirtolaisvyöry on silti todellakin "vyöry": noin 90 000 uutta siirtolaista vuodessa ja tahti sen kuin vain kiihtyy. No, entä sitten suomalaisten "luokaton" kohtelu? Kontulan maailmankuva on pinkinmusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti