keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Grankulla, marttyyrien ihmemaa

Kauniaisten oma lehti Kaunis Grani (No 6, 2011) sisälsi poliittisesti korrektin pääkirjoituksen, jonka oli kynäillyt vt päätoimittaja Jessica Jensen. Tässä on jälleen sellainen PK-ihminen, joka ei uskalla sanoa suoraan, vaan vihjailee, syyllistää ja pelottelee. Jensenin mukaan vaalien jälkeisessä Suomessa herjataan kanssaihmisiä ja keskusteluilmapiiri on huonontunut:

"Missä ylimieliset miehet istuvat selkä suorassa haastattelusohvilla ja kuulostavat siltä, kuin olisivat kotoisin toisesta todellisuudesta."

Tällä kaikella tietenkin (nimiä mainitsematta) tarkoitetaan perussuomalaisia. Jensen pelkää nyt Kauniaisten puolesta.
Hän kehuskelee sillä mielenosoituksella Eduskuntatalon edessä, johon kokoontui 1200 suomalaisvastaista kiihottajaa haukkumaan perussuomalaisia fasisteiksi ja natseiksi. Mielenosoitus oli ruotsinkielisten järjestämä ja tarkoituksena oli mustamaalata ja rajoittaa persujen sananvapautta, ja miksi? Koska persut haluavat järkevämmin hoidetun maahanmuuttopolitiikan, koska he pitävät avioliittoa pyhänä naisen ja miehen välisenä toimituksena, koska heillä on eri näkemys ympäristösuojelusta. Kuulostaa tosi natsistiselta.
PS sai vaaleissa 329 ääntä kauniaislaisilta eli 5,9 prosenttia. RKP sai 1952 ääntä eli 35,2 prosenttia. Jensen on tuloksesta täysin tolaltaan:

"Vaalien jälkeen ei voi olla miettimättä, kenelle kanssaihmiset ovat oikein äänensä antaneet. Kertooko ulkonäkö, asenne vai kasvojen ilmeet sen, haluaako ihminen lisätä vai vähentää suvaitsevaisuutta ja ihmismyönteisyyttä."

Saako persuja äänestänyt henkilö nyt pelätä niitä 1952:a, jotka äänestivät RKP:tä? Vai onko ainoastaan ruotsinkielisillä oikeus olla ahdasmielisiä vihanlietsojia? Jensen itse ei ainakaan tee muuta kuin herjaa, pelottelee ja esittää ikuista marttyyria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti