tiistai 3. toukokuuta 2011

Suomalaisvastaisuuden messias

YLE-kanava FST5 läväytti eetteriin suomalaisvastaisen haastattelun rasistisen Dick Harrisonin kanssa. Torstain (28.4) Obs-ohjelma saavutti pohjanoteerauksen vihanlietsonnassaan. Ruotsalainen, Lundin yliopiston historian professori Dick Harrison sai oivan mahdollisuuden itkeä, rutista ja julistaa itsensä ikuiseksi uhriksi ja ruotsalaisuuden messiaaksi. Ohjelma alkoi toteamuksella, että "kylmät tuulet puhaltavat Suomen kieli-ilmastossa" ja "voiko tilanne kurjistua edelleen?". Seuraavaksi kauhisteltiin fennomaanien historiaa, jolloin he tahtoivat "täysin kieltää ruotsinkielen käytön" (?). Pelottelua, suomalaisvastaista propagandaa, ruotsinkielisten julistaminen uhreiksi, bla, bla, blaa ad nauseam.
Seuraavaksi ilmestyi kuvaruutuun anti-suomalaisuuden messias Dick Harrison. Dick kertoi seikkaperäisesti kuinka oli saanut 40-50 sähköpostiviestiä "rasistisilta" suomalaisilta. Obs-ohjelma kuitenkin "unohti" mainita miksi Dick(taattori) oli saanut vihameilejä: Hän oli verrannut perussuomalaisia natseihin ja muuta sellaista mukavaa. Dick jatkoi ja sananvapaudenvastaisena kauhisteli sitä kuinka hänen suomalaisvastaiset lausunnot oli käännetty suomenkielelle internetissä. Mitä vittua? Suomalaiset ei saisi ottaa osaa hänen svekofasistisista lausunnoistaan?
Dick syytti seuraavaksi joitakin suomalaisia halusta "eliminoida" (helt tas bort) kaikki suomenruotsalaiset. Mutta, suomenruotsalaisten tahtoa "murskata aidot suomalaiset" keskiajalla hän tuomitsi törkeäksi valheeksi. Vaikka tiedetään ruotsinkielisten kohdelleen suomalaisia tuolloin toisen luokan kansalaisina. Dick saa syytellä ja heristellä nyrkkiään, hänen vastustajat ei.
Dick oli pöyristynyt syytöksestä, että 1918-vuoden sisällissota olisi ollut suomenruotsalaisten tuhoamissota suomalaisia vastaan. OK, hieman liioiteltu syytös, mutta silti tosi siinä määrin, että suurin osa valkoisista upseereista oli ruotsinkielisiä.Tiedetään myös ruotsinkielisten joukko-osastojen järjestäneen joukkomurhia, joissa uhrit olivat pääosin suomenkielisiä. Kuulemma myös Suomen lehdistö väittää ruotsinkielisten syyllistyneen1918-vuonna joukkomurhiin. Siis, täh? Mitä? Mitkä lehdet? Milloin? Kuinka? Öööh?
Dick eli Messias "tietää", että historiaa vääristellään nykypoliittisista syistä, manipuloidakseen tulevaisuutta. Eli svekomaanit ei vääristele historiaa? Eli ne tuhannet suomalaiset svekomaanien uhrit ovat pelkkää vääristelyä? Häpeä Dick.
Dick tuohtuu ja sanoo "stop". Mainitsematta nimiä hän kuitenkin tekee sen erittäin selväksi, että hän puhuu kammottavista perussuomalaisista, jotka kuulemma pitävät suomeruotsalaisia "syntipukkeina" aivan kaikkeen ja haluavat pakottaa kaikki ihmiset puhumaan suomea. Siis, öööh? Eikö se ole juuri suomenruotsalaiset jotka haluavat pakottaa kaikki puhumaan ruotsia?
Dick vihjailee (mainitsematta nimiä) perussuomalaisten olevan natseja, jotka jostain syystä toivovat uutta holokaustia, ruotsinkielisten holokaustia. Toi on jo aika törkeää loanheittoa.
Messias-Dick jatkaa vihjaamistaan sanomalla perussuomalaisten leimaavan tiettyä vähemmistöä historialliseksi roistoksi ja syyttää samaista puoluetta tahdosta hävittää tietty vähemmistö, samalla tavalla kuin saksalaiset hävitti juutalaisia.
Ei voi muuta kuin ihmetellä kuinka FST5 voi sallia tällaisen vihaajan oksentaa vihapropagandaansa eetteriin. Joten kiitos YLE, kiitos FST5, kiitos Obs ja kiitos Dick Harrison siitä ihanasta mahdollisuudesta saada kokea kunnon latinki fasisti-Ruotsia, suomalaisvastaisuutta, antidemokratiaa, psykopatiaa ja uhrimentaliteettia.

3 kommenttia:

  1. En oikein usko että sisällissodan aikana valkoisista upseereista lähellekään suurin osa olisi ollut ruotsinkielisiä, ellei sitten ruotsinkielisellä tarkoiteta ympäripyöreästi sitä, että hallitsee ruotsin kielen jossain määrin. Muutenkin sen ajan sisäiset sodat ja levottomuudet olivat aika pitkälti muita kuin kielipoliittisia. Muutenkin nykyaikana tuntuu vähän toissijaiselta joku pakkoruotsikeskustelu, koska on tässä paljon suurempienkin ongelmien kanssa painittavana, kuin joidenkin mitättömien ja seniilien rantahurrien kesken.

    VastaaPoista
  2. Tietenkin on suurempia ongelmia ratkaisematta, mutta ei silti tule antaa periksi kun suomalaisia vastaan hyökätään. Pakkoruotsin kannattajat eivät ole patriootteja, vann yksi heidän välitavoitteistaan on juuri iskeä kiila Suomen ja Ruotsin patrioottien väliin. Suomen- ja ruotsinkielisten patrioottien tulisi yhdessä keskustella esiin ratkaisu ongelmaan ja olla antamatta liikaa huomiota median ja poliitikoiden valheille ja kiihotukselle. Minulla ei ole mitään keskiverto "hurria" vastaan, mutta en voi sietää heitä, jotka yhä vaativat erityiskohtelua ja vääristelevät koko pakkoruotsiprobleemaa. Olen itse syntynyt ja varttunut Ruotsissa ja tiedän, että suurin osa Ruotsin patriooteista ovat suomalaisten ystäviä, niin suomen- kuin ruotsinkielisten.

    VastaaPoista
  3. Totta turiset, yhdyn kyllä täysin tuohon vastaukseesi!

    VastaaPoista