torstai 3. helmikuuta 2011

Hitler aikoi lakkauttaa kristillisen kirkon

Hitler, Himmler ja muut korkeat natsipomot todellakin aikoivat lakkauttaa heikon ja antiarjalaisen kristillisen kirkon. Hallituksen edustaja, balttilaissyntyinen, Alfred Rosenberg laati kolmenkymmenen pykälän ohjelman uudelle kansalliselle valtiokirkolle. Ohjelma oli tarkoitus panna käytäntöön sodan jälkeen:

5. Kansallinen kirkko on vakaasti päättänyt lopullisesti pyyhkäistä pois (...) vieraat ja ulkomaalaiset kristilliset opit jotka tuotiin Saksaan epäonnisena vuonna 800.

13. Kansallinen kirkko vaatii, että raamatun julkaiseminen ja levittäminen Saksassa tulee heti lopettaa.

14. Kansallinen kirkko ja siten myös Saksan kansa tunnustaa Johtajan kirjoittaman Mein Kampfin suurimmaksi dokumentiksi (...) Se sisältää jaloimman, totuudenmukaisimman ja puhtaimman etiikan jonka voi esitellä nykyiselle ja tulevalle kansallemme.

18. Kansallinen kirkko aikoo raivata alttarilta pois kaikki ristit, raamatut ja pyhimysten kuvat.

19. Alttarilla ei saa olla muuta kuin Mein Kampf (joka on Saksan kansalle ja siten myös Jumalalle kaikkein pyhin kirja) ja sen vasemmalla puolella miekka.

30. Sinä päivänä kun se (Kansallinen kirkko) perustetaan täytyy kristillinen risti poistaa kaikista kirkoista, katedraaleista ja kappeleista (...) ja se täytyy vaihtaa siihen ainoaan voittamattomaan symboliin: hakaristiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti