tiistai 22. helmikuuta 2011

Juutalaisia taisteli wehrmachtin riveissä

Tuhansittain juutalaisia taisteli kolmannen valtakunnan hyväksi, heidän joukossa oli 22 kenraalia ja 77 upseeria. Hitler tiesi tästä ja myös salli sen. Jopa propagandaministeri Göbbelsin alaisuudessa työskenteli juutalainen. Hitler itse oli henkilökohtaisesti antanut luvan 77 juutalaisupseerille osallistua taisteluihin bolshevismia ja anti-arjalaisia liittoutuneita vastaan. Heidät kaikki kuitenkin erotettiin sotavoimista upseerien tekemästä murhayrityksestä Hitleriä vastaan 20. heinäkuuta 1944.
Eräs upseereista oli mitalit rinnassaan käynyt tervehtimässä isäänsä keskitysleirissä. Osa heistä oli osallistunut jo ensimmäiseen maailmansotaan Saksan riveissä.
Väite, että natsit olisi vihannut juutalaisia verisesti, on valhetta ja osa vanhaa sotapropagandaa. Juutalainen maailmankongressi oli julistanut sodan Saksalle jo vuonna 1933, ja siitä lähtien oli Saksan pakko pitää heitä vihollisina ja heillä oli myös kaikki oikeus sulkea saksalaisvastaiset juutalaiset keskitysleireihin, aivan samalla tavalla kuin liittoutuneet tekivät omille vihollisilleen. Kansallissosialistinen Saksa kuitenkin antoi niiden juutalaisten liittyä armeijaan, jotka pystyivät todistamaan uskollisuutensa maalle ja, jotka vastustivat sionisti-juutalaisten sodanlietsontaa ja vihaa valkoista ei-juutalaista ihmisrotua vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti