sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kristinusko vai pakanuus?

Miksi meidän pohjoismaalaisten tulisi kääntyä arabialaisen aavikkojumalan puoleen? Miksemme voisi  maahantunkeutujan sijasta jälleen kunnioittaa Pohjolan jumalia? Kristinusko kirkkoineen on luotu heikoille ihmisille, joita on helppo paimentaa aivottomien lampaiden tavoin. Pakanajumalien kunnioittaminen on sitä vastoin idealistista ja kuin luotu vahvoille ja vapaamielisille yksilöille. Eli kumpi sinä olet...valkoinen lammas ilman omaa tahtoa vai musta lammas, joka ei alistu korkeamman voiman edessä?
Ihmiskunnan ilmaantumisesta ja ajattelukyvystä lähtien olemme palvoneet jumalia. Jumalten nimet ovat muuttuneet vuosituhansien aikana, mutta heidän olemukset ovat pysyneet kutakuinkin samana. Muun muassa on ollut olemassa viljelyn-, soda- ja hedelmällisyydenjumalia ja jumalattaria. Kunnes kristinusko väkisin tunkeutui pohjoismaalaisten ylle.
Tuhansia ihmisiä murhattiin kristittyjen Jumalan nimeen vain siksi, että he olivat jumalia rakastavia pakanoita. Näiden joukkomurhaajienko "Jumalaa" meidän pitää seurata?
Kristinuskon valtakausi on ohi, se heikkenee ja pienenee päivä päivältä, samanaikaisesti kun pakanuus vahvistuu. Satojen vuosien ajan he ovat alistaneet ja pakottaneet ihmisiä kristinuskoon. Tuleeko meidän kääntää heille toinen poski kaikista niistä vääryyksistä mitä he ovat tehneet esi-isillemme, vai murskaammeko ne vääräuskoiset lopullisesti?
Sinun ei tule haaskata rakkautta heihin jotka eivät sitä ansaitse. Rakasta heitä jotka ansaitsevat sen...perheesi, sukusi, ystäväsi. Sinun tulee iskeä lujaa ja armottomasti vihollistasi, eikä pelkurimaisesti kyyristellä nurkassa, niin kuin kristityt tekevät. Siinä on suurin ero kristinuskon ja pakanuuden välillä.
Mikäli olet kristitty olet pettänyt esi-isäsi! Mikäli olet kristitty olet pettänyt ainoan oikean ja alkuperäisen pohjoismaalaisen uskon! Mikäli olet kristitty voit yhtä hyvin muuttaa Israeliin mistä vapahtajasi tulee.

1 kommentti:

  1. Lue lisää niin tiedät..! Esim. maantieto ja historia ei näytä olevan hanskassa, niin jihadilainen kuin yrität uskotella olevasikin.
    Kymmenenkään vuotta ei kulu, kun naurat jo omille sepistyksillesi..tai jos et niin oletpahan vaan jämähtänyt omaan oravanpyörääsi. Mutta ei kun onnea vaan! :)

    VastaaPoista