sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Musta afrikkalainen natsi

Voima -lehti (#10, 2010) haastatteli Malin entistä naispuolista kulttuuriministeriä, Aminata Traoréa. Malilainen aktivisti Traoré, josta povataan tulevaa Malin presidenttiä, ilmeisen selvästi vastustaa kapitalismia, länsimaista talousjärjestelmää, kansainvälistä valuuttarahastoa, Maailmanpankkia ja avustusjärjestöjä. Lännen patrioottien tavoin hän vastustaa globalisaatiota ja modernisaatiota. Kaikki tämä estää hänen mielestään Afrikan kehitystä ja ongelmien ratkaisemista.
Traoré: "Länsimaista tuotu talousjärjestelmä ei ole tuonut mitään hyvää afrikkalaisille.", "Afrikalla on kaikkea mitä se tarvitsee ruokkiakseen väestönsä ja myös vaurastuakseen." "Afrikan liberaalit myyvät mantereen. Afrikkalaista maata myydään nyt tuhansia hehtaareita monikansallisille ja kiinalaisille yhtiöille.", "Afrikkalaisten ei tulisi matkia eurooppalaisia ja haluta niitä asioita, joita Euroopassa on tai joita he uskovat näillä olevan."
Traoré on täysin oikeassa mielipiteissään. Meidän tulisi todellakin antaa afrikkalaisten itse ratkaista ongelmansa. Heidän on aika pärjätä ilman avustusjärjestöjä ja kehitysapua. Lännen patriootit ja kansallissosialistit ovat sanoneet samaa jo vuosikymmenien ajan, ja nyt viisas ja vahva Traoré yhtyy heidän näkemyksiin. Aminata Traoré on itse asiassa musta afrikkalainen natsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti