perjantai 25. helmikuuta 2011

Turkkilainen pamfletti

Muslimien viha kaikkia kristittyjä, valkoisia ja länsimaalaisia vastaan ei ole mikään uusi ilmiö. Se on satoja vuosia vanha vihaperinne. Löysin turkkilaisen pamfletin vuodelta 1683, jolloin turkkilaiset piirittivät Wieniä ja uhkasivat alistaa koko Euroopan muslimien ikeen alle:

"Taivaan Jumalan armossa me, Mola Mohammed, Babylonian ja Juudean loistokas ja ylivoimaisesti absoluutti keisari, idän ja lännen, kaikkien maallisten ja taivaallisten kuninkaiden kuningas, pyhän Arabian ja Mauretanian korkein herra, Jerusalemin oikeudenmukainen ja esimerkillinen kuningas, vääräuskoisten ristiinnaulitun jumalan haudan herra ja mestari, vannomme sinulle, Rooman keisarille ja sinulle, Puolan kuninkaalle, kuten myös kaikille sinun seuraajille, pyhän sanamme siitä, että me aiomme syöstä pienen maanne sotaan. Meillä on mukanamme kolmetoista kuningasta ja 1,300,000 jalka- ja hevosmiestä. Tällä armeijalla, minkä vastaavaa te tai seuraajanne ette ole ikinä ennen nähneet, tulemme murskaamaan teidän mitättömän maan, ilman armoa tai sääliä, hevostemme kavioiden alle ja alistamaan sen tulelle ja miekalle. Me käskemme teitä odottamaan meitä residenssissänne Wienissä, jotta me voimme mestata teidät; myös sinä, Puolan mitätön pikkukuningas, tee samoin. Me tulemme hävittämään teidät ja seuraajanne ja pyyhkäisemään kaiken maan päältä, aina alas Jumalan alhaisimpaan luomukseen, nöyrään liskoon, asti. Tulemme ensin aiheuttamaan kaikkein kauhistuttavimpia kidutuksia niin isolle kuin pienelle, sitten luovutamme heidät kaikkein häpäisevimpään kuolemaan. Me otamme teiltä teidän pienen valtakuntanne ja pyyhkäisemme pois kaikki sen asukkaat. Teidän ja Puolan kuninkaan me annamme elää juuri sen aikaa, että ehditte vakuuttua siitä, että olemme tehneet kaiken sen mitä tässä lupaamme..."

Tämähän on kuin suoraan Osama bin Ladenin tai jonkun muun nykyaikaisen jihadistisen karvanaaman suusta. Vääräuskoisia uhataan kansanmurhalla ja hävityksellä! Terrori on osa muslimien kulttuuria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti