lauantai 15. tammikuuta 2011

Media ei ole tasapuolinen

Suomen Raamattuopistolla, Kauniaisissa, oli vuoden alussa paneelikeskustelu median tavasta kirjoittaa kristityistä. Anna Takala (ESSE-lehti 13.01.2011) toi esiin eräitä kommentteja:

"Sanotaan, että laatulehdet pyrkivät tasapuolisuuteen. Missä tasapuolisuus oli Päivi Räsäsen kanssa? Missään lehdessä häntä ei yritetty ymmärtää." -Juha Vähäsarja-

"Kirkko saa olla mediassa vain, jos se sopeutuu suvaitsevaisuuteen. Uskovia leimataan lehdissä lapsellisiksi ja ärsyttäviksi." -Marjaana Perttula-

Professori Seikko Eskolan pohdiskeluja Takala tiivisti näin: "...miksei media suhtaudu nykyistä kriittisemmin muslimeihin, vaikka islamin arvot ovat usein kristinuskoa konservatiivisempia."

Tällainen syrjintä on aika uutta kirkolle. Mutta, hehän ovat itse olleet mukana luomassa negatiivista yhteiskuntaa, he ovat itse olleet edistämässä maallistumista, ateismia ja islamin esimarssia Suomessa. Ja, nyt sitten ei enää kelpaakaan kun he itse saavat maistaa omaa lääkettään?
Suomen patriootit ja pakanat ovat jo vuosikymmeniä kokeneet kymmenen kertaa pahempaa syrjintää median suunnalta. Myös kirkko on ollut äärimmäisen tuomitseva ja syrjivä patriootteja kohtaan. Omassa liemessä te nyt lillutte. Onneksi olkoon ja tervetuloa joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti