torstai 6. tammikuuta 2011

Vierasrotuisten sodista Eurooppaa vastaan

Myytti = Ainoastaan valkoiset ihmiset ovat aloittaneet sotia erirotuisia vastaan.
Mediassa saamme lukea kuinka länsimaiset sotaherrat ovat käyneet sotia vietnamilaisia ja irakilaisia vastaan viime vuosikymmeninä. Muslimeja ja juutalaisia vastaan ristiretkien aikoina. Alistaneet Australian ja Amerikan alkuasukkaita jne. Kaikki tämä on kyllä totta, mutta miksi emme saa koskaan lukea siitä kuinka aasialaisen Attilan joukot teurastivat Rooman siviilejä 400-luvulla, valtasivat Kreikan ja aiheuttivat suurta tuhoa Ranskassa ja Pohjois-Italiassa? Tai siitä kuinka Djingis Khan, mongolialainen diktaattori, hyökkäsi Etelä-Venäjään 1200-luvulla? Tai siitä kuinka Khanin jälkeläiset työntyivät Pohjois-Venäjään ja saapuivat Kiovaan 1240, valtasivat Puolan ja Saksan vuonna 1241 ja jyräsivät Unkarin? Miksemme saa lukea niistä verilöylyistä kun muslimit alistivat Espanjan 700-luvulla, tai kuinka turkkilaiset laajensivat valtakuntansa rajoja Unkariin ja murskasivat Wienin 1500-luvulla?
Kymmeniätuhansia eurooppalaisia kuoli näissä sodissa, sotilaita ja siviilejä. Sotien mukana saapuivat nälänhätä, raiskaukset, ryöstelyt ja taudit. Ja, se mitä rasistiset islamistiterroristit ovat tehneet Euroopassa jo vuosikymmeniä ei ole mitään muuta kuin sotaa. Sionistit, rasistiset islamistit ja heidän vasemmistolaiset juoksupojat haluavat hyötyä valkoisten syyllisyydentunteista koskien nykyisiä ja menneitä sotia.
Syyllisyys on yliarvostettu tunne, sillä myös eurooppalaiset ovat kärsineet sodista ja alistamisesta. Minä en ainakaan muista orjuuttaneeni yhtäkään afrikkalaista tai kaasuttaneeni yhtäkään juutalaista. Olenko syyllinen? Oletko sinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti