perjantai 28. tammikuuta 2011

Oikea rasismi on rakkautta, osa 2

Vasemmistolaiset ja monikultturistit tahtovat eurooppalaisten ja amerikkalaisten hylkäävän identiteettinsä. He tahtovat yhtäläistää kaikki kansat ja muuttaa valkoisen rodun roduttomaksi massaksi, joka on helppo integroida tummarotuisiin kansoihin ja siten luoda maailmanyhteisö. Heidän ajatuskulkuaan johtaa ajatus siitä, että valkoiset ihmiset ovat syyllisiä maailman kaikkiin epäoikeudenmukaisuuksiin. He pitävät valkoisten rotutietoisuutta pahana, ja poistamalla sen he uskovat maailman muuttuvan täydelliseksi paikaksi, ilman epäoikeudenmukaisuuksia. He pitävät kaikkia rotuja tasavertaisina ja kyvyiltään samanarvoisina, paitsi tietenkin valkoista rotua, jota he pitävät kaikkien sotien, nälkäkuolemien ja köyhyyden aiheuttajina, joko suorasti tai epäsuorasti. Maailmanyhteisön luomisella tulee kuitenkin olemaan tuhoisat seuraukset; kun kaikki maailman kansat kilpailevat samoilla aseilla, samalla tekniikalla, samoilla kyvyillä ja vajaavaisuuksilla, ei maailmassa tule enää olemaan kulttuurien välistä selektiota joka loisi luovan vaikutuksen. Kulttuurin henkisen perinnön menettänyt menettää kaiken, hänen kaltaisista tulee rikollisia ja huumeiden väärinkäyttäjiä, eli yhteiskunnan vihollisia. Sekarotuiseen maailmanyhteisöön johtavista vaaroista varoitti myös Hitler:

"Verensekoitus ja siitä seuraava rodullinen rappio on ainoa syy sille miksi vanhat kulttuurit kuolivat. Ihmiset eivät tuhoudu sodan häviämisen seurauksena vaan sen vuoksi, että he menettävät vastustuskyvyn joka voi elää eteenpäin ainoastaan puhtaassa veressä." (Mein Kampf-)

Tuntevien olioiden vaistoihin ei kuulu tasavertaisuus vaan tahto olla omalaatuinen. Tasavertaisuutta ei voi vaatia tunteiden perusteella, reiluutta kylläkin. Orankien älykkyyttä ei voi vaatia nostettavaksi tasavertaiseksi ihmisen kanssa, mutta niille voi tarjota reiluja mahdollisuuksia ilmaisemaan älykkyyttään, mikäli ne niin tahtoisivat tehdä.
Yritys luoda poliittista, ekonomista ja yhteiskunnallista tasavertaisuutta taistelee itse asiassa sitä suurinta tarkoitusta vastaan, joka on jokaisen elävän olennon tahto luoda jotain omaa ja pyrkiä kohti omien halujensa suurinta ilmenemismuotoa ja siten totisesti luomaan itse itsensä uudelleen. Ulkoisilla laeilla ja vallalla luotu tasavertaisuus poistaisi reiluuden ja mahdollisuuden itsensä uudelleen luomiseen, eikä päinvastoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti